marți, 29 decembrie 2015

bye bye 2015

Bye bye 2015...
2015 a fost un an cu multe activitati pentru Onibon ca brand, dar si pentru mine ca designer. Pentru că există activități pe care nu le pot clasifica într-o categorie sau alta (brand, designer sau eu, persoana fizică :D ) voi face o enumerare all inclusive. 

Cu ce sa încep...Am primit cadou siteul Onibon, de care nu m-am ocupat la timp din cauza lucrarii de disertație și care între timp s-a tot transformat până când o eroare l-a lovit. (promit că la începutul anului 2016, siteul va fi din nou funcțional 100%). 

Deși atelierul în care creez și îl împart frățește cu T`esha există de la mijlocul anului 2014, produsele Onibon au început să iasă pe ușă din acest an. Este adevărat că atelierul nu a avut vreun party de deschidere sau mare tam tam pentru că ne-am apucat direct de lucru, dar ne gândim la un party aniversar pentru 2016. Până atunci, tot ne puteți vizita pe Calea Martirilor nr 78-Timișoara. Pentru că suntem în sezonul rece, amintesc doar câteva din cele mai vândute produse Onibon: ia tricotată care a apărut în acest an în încă 2 noi variante, fustele cu inserție tradițională și paltoanele + capele Onibon din stofă de lână. Până rezolvăm cu siteul, le găsiți pe fb/onibonfashion sau onibon pe breslo.

Apropo de Breslo, în acest an am început să scriu pentru blogul lor articole frumoase despre modă și accesorii. Le-ați putut citi chiar și pe siteurile Unica sau Avantaje. Vorbind de Unica și Avantaje, în revistele tipărite din august ați putut vedea câteva din produsele noastre de vară. Revenind la Breslo, nu cu mult timp în urmă am participat la târgul lor de Crăciun, Dichisar în București.(aceasta a fost prima întâlnire face to face cu admiratoarele și cumpărătoarele noastre din capitală).

Continunând cu târgurile, în acest an am întrat în grupul expozanților de la Vintage Bazaar by Noi Re-cream Timișoara, am participat la prima ediție Off-Opera Fashion Fair și la evenimentul Little Pink Dress.

Am terminat faculta! Daa...am terminat masterul anul acesta, deci oficial am terminat cu toate studiile superioare pentru moment. (asta dacă peste câțiva ani nu ma trezesc că vreau vreun doctorat, dar încă îmi susțin ideea că pentru a fi doctor, trebuie să ai câțiva ani de experiență în spate, abia atunci poți vorbi ca un adevărat "cunoscător"). Revenind la "am terminat masterul", deja știți toate detaliile despre Into the Blue și le puteți reciti oricând pe blog. Imi place fiecare piesă în parte a acestei colecții, fiecare detaliu, fiecare material și acest lucru s-a văzut în rezultat. Colecția a apărut pe paginile Whisper Magazine, în catalogul și în cadrul expoziției Noaptea Albă a Creatorilor și Designerilor de Produs, la diverse evenimente și concursuri despre care puteți citi aici.

Și pentru că am terminat faculta (licență+master) cu 10 pe linie și bursă de performanță, merit sau studiu în fiecare an, mi-am făcut singură cadou o excursie unde altundeva decât în PRAGA unde doream de mult să ajung. 

În acest an am început colaborări frumoase cu Revista Atelierul, Fabricat în Ro, Club Rotaract Timișoara, Epic, Laura Chiriță și am continuat colaborările anterioare cu T`esha, Online Gallery, Amalia Gaita, Cristina Siminiceanu. Totodată s-au anunțat și câteva noi colaborări pentru anul viitor, de care vă voi anunța la momentul potrivit.  

Așadar, welcome 2016!
(Vezi în articolele mai vechi întreaga activitate Onibon)


Niciun comentariu: